Werkwijze webdesign

Mijn doel is een website te creëren waarmee jij of jouw bedrijf opvalt op een manier die bij jou aansluit. Een webdesign die jou onderscheidt van anderen. Een website die de bezoekers trekt waarmee jij wilt samenwerken.

Om dit te bereiken, neem ik graag de tijd om je beter te leren kennen, om jouw verhaal te horen. Zo brengen wij je wensen in kaart te brengen en bekijken de technische mogelijkheden daarvoor.

Foto’s en illustraties zijn een belangrijk onderdeel in mijn ontwerpen. Zij versterken jouw boodschap tellen en zetten websitebezoekers aan tot actie. Graag verzorg ik een branding fotoshoot zodat het beeldmateriaal mooi aansluit.

Naast het visuele aspect, is het belangrijk dat de website gebruiksvriendelijk is, voor zowel bezoeker als voor jou. Websites maak ik op met de programma’s WordPress en Elementor Pro.

Kennismaking

Met een kop koffie of mok thee en iets lekkers erbij, bespreken wij ideeën voor het webdesign. Wat is het doel van de site? Welke functionaliteiten zijn er gewenst? Vooraf ontvang je een informatiepakket om je wensen inzichtelijk te krijgen.

erikavanwijk-logo-berg-vierkant

Offerte

Na ons gesprek, ontvang je een gedetailleerde offerte voor het maken van jouw website. Na akkoord op de offerte maak ik een tijdsplanning voor je site, van het ontwerp tm de publicatie.

erikavanwijk-logo-berg-vierkant

schetsen

Vervolgens begint het schetsen van globale layouts voor jouw website. Hoe kunnen de ideeën worden omgezet naar een webdesign die technisch goed werkt én mooi is. Uit de schetsen ontstaan één of meerdere webdesign voorstellen.

erikavanwijk-logo-berg-vierkant

ontwerpen

Nadat wij de voorstellen hebben besproken, ontwerp ik het uiteindelijke design voor jouw website. Ik streef naar een website die jouw persoonlijkheid en huisstijl helemaal uitstraalt. Hierdoor trekt de site de bezoekers aan, die jij graag wilt ontvangen.

erikavanwijk-logo-berg-vierkant

tekst & beeld

Het webdesign wordt gevuld met de foto’s, illustraties en teksten die jij hebt aangeleverd. Beeldmateriaal vormt een belangrijk onderdeel in mijn ontwerpen. Visuele elementen vertellen een verhaal, brengen een gevoel over, zetten je bezoeker aan tot actie.

erikavanwijk-logo-berg-vierkant

publiceren

Wanneer het webdesign gevuld is, wordt deze verhuisd naar de uiteindelijke domeinnaam. Hierna kan de website worden gepubliceerd en kun je deze delen met de wereld!

erikavanwijk-logo-berg-vierkant

Een exclusief webdesign past bij jou en je onderneming, de website sluit aan bij je persoonlijkheid en branding. Dát verzorg ik graag voor jou. Heb je een kleiner budget, dan kan één van mijn basis webdesigns iets voor jou zijn. De basis van deze webdesigns wordt gepersonaliseerd naar jouw branding. 

basis
webdesign

Het basis webdesign is gepersonaliseerd naar jouw branding.

Investering vanaf

€695

exclusief
webdesign

Een exclusief webdesign op maat gemaakt voor jou en je bedrijf.

Investering vanaf

€1.195

Extra opties:

erikavanwijk-website-webdesign-fotografie-21