ERIKA VAN WIJK

Als visual designer wordt mijn aandacht getrokken door gave prints en heldere ontwerpen. Toffe schriften en verpakkingen, bijzondere materialen en drukwerktechnieken, frisse kleurencombinaties en structuren. Deze inspiratie komt terug mijn designs voor websites, prints en fotografie. Projecten die ik zie als een verlengde van iemands persoonlijkheid en/of onderneming. Mijn stijl als designer en fotograaf kun je omschrijven als: licht, helder & gedetailleerd.

Thuis heb ik een prettige werkplek waar ik rustig kan werken en ontwerpen. Een lichte ruimte met een ruim bureau, veel groene planten en pentekeningen aan de muur. En natuurlijk mooie opbergdozen en stapels leuke schriften. Inmiddels werk ik al 10 jaar als zelfstandige in Gouda, een gezellige stad met veel groen.

Rust, inspiratie en avontuur vind ik vooral in de bergen, waar ook ter wereld. De frisse lucht, het veranderlijke weer, de vergezichten. Omgeven door bergen ontspan ik en komen de ideeën vanzelf boven borrelen.

Dit maakt mij ook blij:
  • de liefde van mijn man en kinderen
  • latte macchiato met een scheutje caramel of tonka beans
  • wit porcelein en keramiek
  • lekker eten en een glas goede wijn
  • pure chocolade
  • unieke sieraden
  • hooded sweaters

When you stop and look around, you’ll see life is pretty amazing

Wil je meer weten over mijn projecten voor webdesign en fotografie?
Wil je eens afspreken om te sparren over een samenwerking, webdesign of fotoshoot?
Neem gerust contact met mij op. Ik vind het leuk om van je te horen.

Ciao, Erika