erika van wijk visual designer

Erika van Wijk

Als visual designer wordt mijn aandacht getrokken door heldere ontwerpen en gave prints. Mooie schriften en verpakkingen, bijzondere materialen en drukwerktechnieken, frisse kleurencombinaties en structuren. Deze inspiratie komt terug mijn designs voor websites, prints en fotografie.

Projecten en opdrachten bekijk ik als een verlengde van iemands persoonlijkheid en/of onderneming. Mijn stijl als designer en fotograaf kun je omschrijven als: licht, helder & gedetailleerd.

Thuis heb ik een prettige werkplek waar ik rustig kan werken en ontwerpen. Een lichte ruimte met groene planten en pentekeningen aan de muur. En natuurlijk mooie opbergdozen en stapels leuke schriften. Inmiddels werk ik 14 jaar als zelfstandige in Gouda.

Wil je eens afspreken om te sparren over een samenwerking? Neem gerust contact met mij op. Ik vind het leuk om van je te horen.

Ciao, Erika

erika-van-wijk-website-fotoshoot-gouda-webdesign-fotograaf-branding-zelfstandigen-winkelier-coach-72
erikavanwijk-schets-berg-3-koraalrood

Meer over mij

Rust, inspiratie en avontuur vind ik vooral in de bergen, waar ook ter wereld. De frisse lucht, het veranderlijke weer, de vergezichten. Omringd door bergen ontspan ik en komen ideeën vanzelf boven drijven.

Vanuit mijn studio in Gouda ontwerp en maak ik websites voor kleine(re) ondernemingen en zelfstandigen. De wensen en ideeën van de opdrachtgever breng ik in kaart om een uitnodigende én technisch goed werkende website te maken. Hierbij verlies ik de gebruiksvriendelijkheid en de beoogde doelgroep niet uit het oog.

Daarnaast fotografeer ik persoonlijke en sfeervolle beelden tijdens branding, portret- en interieurshoots op locatie. Deze fotosessies kunnen ook worden verwerkt in het beeldmateriaal van het webdesign.

Sparren over jouw online zichtbaarheid? Mail mij!