erikavanwijk-webdesign-basic-travel-minimalistic-bladeren-scandi-wit-5
Travel
Minimalistic
Webdesign

Travel, een basic webdesign die gepersonaliseerd wordt naar jou of jouw bedrijf.  Een minimalistisch ontwerp voor liefhebbers van (wit)ruimte, details en nét iets anders dan anders.

06 16 60 27 51 | post@erikavanwijk.nl

Travel, een responsive webdesign

Een goed werkende, mooie website voor een kleiner budget? Dit basis webdesign kan worden gepersonaliseerd naar jou of je onderneming!

erikavanwijk-webdesign-basic-travel-minimalistic-21

Gepersonaliseerd webdesign

Speciaal voor ondernemers en zelfstandigen met een kleiner budget heb ik diverse basis webdesigns gemaakt.

In elk basis webdesign vormt beeldmateriaal een belangrijk onderdeel. Foto’s en illustraties brengen het gevoel over, dat jij de bezoeker(s) wilt geven. De indeling van de websites is duidelijk en biedt voldoende ruimte voor het delen van informatie.

De basis van het webdesign wordt gepersonaliseerd naar jouw branding, die van je bedrijf of onderneming. Zodat de website aansluit op het gevoel dat jij wilt uitstralen.

Het stappenplan

Het basis webdesign kan worden gepersonaliseerd qua kleur, lettertype en logo om aan te sluiten bij jouw huisstijl en/of gekozen kleurencombinatie. Het ontwerp zal niet worden uitgebreid met nieuwe vormen, speciale effecten en extra onderdelen.

Nadat je een basis webdesign hebt gekozen, lever je mij alle teksten, informatie en beeldmateriaal. Wanneer de details compleet zijn aangeleverd, personaliseer ik het gekozen webdesign voor jou of je bedrijf.

erikavanwijk-webdesign-basic-travel-minimalistic-bladeren-herfst-zwart-1

Social Media

Het webdesign biedt ruimte voor links naar social media zoals Instagram, Facebook, Pinterest, YouTube of Vimeo.