erika-van-wijk-webdesigner-fotograaf-gouda-banner-foto-fotografie

FOTOGRAFIE

Foto’s en illustraties zijn een belangrijk onderdeel in mijn ontwerpen. Beelden trekken niet alleen de aandacht, zij versterken ook het verhaal dat je wilt overbrengen. Visuele elementen brengen emoties over en zetten anderen aan tot actie. Wanneer de beelden aansluiten op je huisstijl en branding, trek jij de juiste bezoekers en klanten aan.

Voor een eenduidig beeld in social media, nieuwsbrief en je website, kun je eigen foto’s inzetten. Om het beeldmateriaal te laten aansluiten, zal ik jou en je bedrijf op locatie fotograferen. Voorafgaand aan de fotoshoot nemen wij jouw ideeën door. Wat wil je bereiken? Wat is het doel van de foto’s? Welke klanten wil je aantrekken? Heb jij nog geen richting voor jouw stijl? Dan gaan wij samen sparren om een sterk concept neer te zetten. Ik draag graag bij aan de ontwikkeling van jouw onderneming en jou als persoon.

Ben jij een zelfstandige, heb jij je eigen winkel of atelier? Ben jij trots op wat jij doet? Wil jij je werk delen met anderen en jezelf laten zien? Samen plannen wij een fotoshoot om je eigen stijl nog beter neer te zetten.

Unieke beelden versterken jouw eigen stijl

Mijn fotoshoots zijn inclusief:
  • hoge resolutie beelden (voor print)
  • lage resolutie beelden (voor web)
  • unieke bestandsnamen (voor SEO)
  • online gallery & download binnen 3 weken na de shoot

Fotoshoots op locatie en fotoreportages beginnen vanaf €200 ex btw voor 1 – 1.5 uur en circa 40 beelden.

Mooie en representatieve beelden brengen jou en je bedrijf onder de aandacht. Foto’s versterken het verhaal dat je wilt uitdragen, op social media, je website en andere kanalen.  Wil je overleggen welke mogelijkheden er voor jou zijn, neem dan contact met mij op.